Δρ. Κατερίνα Αθανασίου, MA, PhD
Συστημική Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Οικογενειακής Θεραπείας
Training & Coaching

http://drkatherineathanasiou.com/
drkatherineathanasiou@gmail.com
T. +30 215 215 1946
Skype: katerina.athanasiou1
FB: Dr Katherine Athanasiou (Δρ. Κατερίνα Αθανασίου)
Youtube: Dr. Katherine Athanasiou

Η Κατερίνα Αθανασίου είναι εξειδικευμένη στη Συστημική Συμβουλευτική, στην προσωπική ανάπτυξη και στηΘεραπεία Οικογένειας. Συν-Εργάζεται κυρίως με ατομικής συνεδρίες από κοντά ή μέσω skype, με πελάτες από όλο τον κόσμο. Προσφέρει επίσης σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και ομάδες υποστήριξης για εργαζόμενους και άλλες ειδικές κατηγορίες κοινών.

Είναι πιστοποιημένη στη Συστημική Συμβουλευτική & Θεραπεία Οικογένειας (Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης Ανθρωπίνων Συστημάτων) καθώς και του AppreciativeInquiry (Κέντρο Συστημικής Συμβουλευτικής και KensigtonConsultationCenter). Έχει Διδακτορικό στον Στρατηγικό Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκετινγκ από το MiddlesexUniversity, London και πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια επικοινωνίας και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων για εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους,στελέχη και επιχειρηματίες.

Χρησιμοποιεί κατά βάση την Συστημική προσέγγιση της «Σύντομης Εστιασμένης σε Λύσεις Θεραπείας» (BriefSolutionFocusTherapy). Εμπλουτίζει τις θεραπείες και τα σεμινάρια της με τεχνικές από το χώρο της Θετικής Ψυχολογίας, του AppreciativeInquiryκαι του SystemicCoaching.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται επίσης με τη Συμβουλευτική στο χώρο της υγείας & ευεξίας, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους έμπνευση και υποστήριξη ώστε να επιτύχουν στόχους ενίσχυσης υγείας, μακροζωίας και γενικότερης βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους. Έχει ακράδαντη πίστη στην δυνατότητα αλλαγής που μπορεί να πετύχει ο καθένας αν το θελήσει και αγάπη για κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει και να ομορφύνει τη ζωή του ανθρώπου.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος ΔΣ της Κε.Συ.Θε.Σ. (Κέντρο Συστημικής Θεραπείας & Συμβουλευτικής), αναγνωρισμένο μέλος της EFTA (European FamilyTherapist Association). Έχει ιδρύσει το 1ο κέντρο Εμπλουτισμένης Εκπαίδευσης για παιδιά και γονείς στην Ελλάδαενώ εισήγαγε και ανέπτυξε το πρόγραμμα Εμπλουτισμένης Εκπαίδευσης FasTrackids στην Ελλάδα(2004-2015). Έχει διατελέσει Πρόεδρος και είναι μέλος του Δ.Σ. στην ιατρική εταιρία ABH MedicalGroup.

Η Κατερίνα Αθανασίου, προσφέρει, κατόπιν ραντεβού, ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, μέσω Skype,ή από κοντά, στα συνεργαζόμενα σημεία:
ImpactHubAthens: Αθήνα (κέντρο), Καραϊσκάκη 28.
Athens Beverly Hills Medical Group: Κολωνάκι, Γλυφάδα, Μαρούσι.
Κε.Συ.Θε.Σ.: Ελένης Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14, Ιωάννινα.

  • 2651070434 - 2152151946
  • kesythes@gmail.com - drkatherineathanasiou@gmail.com