Συνεργασία του ΚεΣυΘεΣ με την Hellas EAP

Στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης των αποφοίτων και μελών του Κε.Συ.Θε.Σ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία μας  με την εταιρεία Hellas EAP (Hellas Employee Assistance Programs).

Η Hellas EAP είναι η εταιρεία που εισήγαγε τα Employee Assistance Programs (ΕΑΡ) στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο και η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με κύρια δραστηριότητα την παροχή EAP προγραμμάτων. Αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία παροχής των Employee Assistance Programs στην Ελλάδα με κύρια δραστηριότητα την παροχή στρατηγικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού, την ενίσχυση της οργανωσιακής ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη μιας υγιούς και ασφαλούς εταιρικής κουλτούρας. O Ιδρυτής της εταιρίας διαθέτει 45ετή διεθνή εμπειρία στα ΕΑΡ και στον τομέα προαγωγής της Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας στον εργασιακό χώρο.

Η Hellas EAP εξυπηρετεί περισσότερες από 120 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων και τα μέλη των οικογενειών τους που υποστηρίζει μέσω της 24/7 Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης και Διαχείρισης Κρίσεων, ξεπερνά τα 200.000 άτομα, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο ιδρυτής και τα στελέχη της Hellas EAP είναι μέλη των:
Employee Assistance Professionals Association (EAPA)
Greek Branch of Employee Assistance Professionals Association
Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης (ΕλλΚΕΔ)
Employee Assistance European Forum (EAEF)
Critical Incident Stress Foundation (ICSF)
Association of Traumatic Stress Specialist (ATSS)
Mental Health Europe (MHE)

Οι απόφοιτοι του Κέντρου Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής θα έχουν την ευκαιρία, εφόσον το επιλέξουν και  πληρούν τα κριτήρια της Hellas EAP, να ενταχθούν στο δίκτυο Εξωτερικών Συνεργατών της  για την περιοχή της Β.Δ. Ελλάδος και να παρέχουν εξατομικευμένες  υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης σε εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, καθώς και παρεμβάσεις διαχείρισης κρίσεων.