Το Κε.Συ.Θε.Σ. διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε μεγάλο εύρος κοινού, αλλά και σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής υγείας.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανοιχτή Εκδήλωση: Εμπιστοσύνη. Το “υλικό” που δένει τις σχέσεις

9 Μαΐου, 2016 - 10 Μαΐου, 2016

Το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας & Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ.) σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα:

Εμπιστοσύνη. Το «υλικό» που δένει τις σχέσεις.

Η εμπιστοσύνη και η ευαλωτότητα που έχουμε ως άνθρωποι κινούν τον κόσμο γύρω μας. Είμαστε φτιαγμένοι ώστε να κάνουμε λάθη και να μας συμβαίνουν ατυχίες, αποτυχίες, τραύματα. Η ικανότητα και η ανάγκη που έχουμε να εμπιστευόμαστε τον άλλον είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την ευάλωτη πλευρά του εαυτού μας.  Και η ευαλωτότητα είναι η άλλη πλευρά του μεγαλείου και της ανθρωπιάς.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το θέμα της  εμπιστοσύνης  και πόσο σημαντική είναι για την ψυχική και σωματική υγεία  του ατόμου. Τι είναι η εμπιστοσύνη, ποιοι  παράγοντες μας διευκολύνουν  να την αποκτήσουμε και ποιοι μας  δυσκολεύουν, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Eισηγήτρια: Δρ. Ζωή Χουλιάρα, Επίκουρη Καθηγήτρια Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας Υγείας στο Edinburgh Napier University, Προσωποκεντρική Θεραπεύτρια

Προλογίζει για το θέμα και την ομιλήτρια: Βάσω Παπαδιώτη Αθανασίου, Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, π. Αν. Καθηγήτρια Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Συστημικής Θεραπείας & Συμβουλευτικής  (Κε.Συ.Θε.Σ.)

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννίνων, στην αίθ. «Δ.Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις  7μ.μ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Λεπτομέρειες

Αρχή:
9 Μαΐου, 2016
Τέλος:
10 Μαΐου, 2016
Κατηγορία Εκδήλωση: